Kaikki kuvauspaketit sisältävät yhteydenpidon, kuvauksen suunnittelun ja kuvauksen, sekä täyden gallerian kuviasi. Kuvasi ovat laadukkaita, täyden resoluution kuvatiedostoja, ja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta jokaisesta kuvastasi väri- ja mustavalkoversion — tyylini mukaisesti jälkikäsiteltyinä.. Kuvasi toimitetaan digiversioina sähköpostiisi. Valmis kuvagalleriasi saapuu sinulle  2-3 viikon sisällä kuvauksestasi. Kuvausmaksun makset kuvauksen jälkeen, ennen kuvatiedostojesi toimittamista.

 Hinnat sisältävät alv. 24%.


Sinun kuvauskokemuksesi kanssani sisältää:


- Täyden gallerian kuviasi, joka sisältää myös pieniä ihania yksityiskohtia ja hauskoja spontaaneja tilannekuvia. Mitään ei tarvitse valita! Kuvatiedostoja kertyy n. 30-60 kpl kuvausaiheesta riippuen.

- 5-10 kpl 10 x 15 kokoisia printtejä kaikista ihanimmiksi osoittauneista kuvista. Nämä pääset valitsemaan kuvagalleriasi saapumisen jälkeen, ja ne toimitetaan sinulle mahdollisimman pian postitse. Näitä on ihana fiilistellä kuvauksen jälkeen ihan konkreettisesti käsissä.

- Vapaan käyttö- ja teettämisoikeuden kuviisi. Kauttani saat kuitenkin tilattua laadukkaat printit, jotka valmistetaan yksilöllisesti. Tällöin ei synny virheellisiä rajauksia tai värimuutoksia. Kuvatuotteiden erillisen hinnaston saat minulta gallerian toimituksen yhteydessä.

Lisäksi saat upean fiilistelyvideon, jossa vuorottelevat kauniisti kuvagalleriasi kuvat ja kuvauksen aikana taltioidut hetket liikkuvaa kuvaa. Näin kuvauskokemus herää eloon ja kuvia on ihanan helppo näyttää heti myös läheisille.

- Odotuskuvauksessa käyneille tarjoan -15% vauvakuvauksen hinnasta, ja palaaville asiakkaille aina -10% uuden kuvauksen hinnasta.

HINNASTO

Kuvauskokemuksesi arvo

Vauvakuvaus

Kuvaus sinun kotonasi, siellä missä vauva kuulee kokoajan tuttuja ja turvallisia ääniä ja rentoutuu parhaiten. Kuvausaika tarpeen mukaan n. 2-3 h. Kuvaus sovitaan lasketun ajan mukaan ja tarkennetaan vauvan syntymän jälkeen. Kuvaus toteutetaan 3-14 vrk tai myöhemmin, vauvan ja perheen voinnin mukaan. 

Sisältää n. 60 kpl kuvia digiversioina ja 10 x 15 kokoisia printtejä valittavaksesi 10 kpl. Lisäksi saat kuvauksestasi upean fiilistelyvideon. 

500 

Odotus-, lapsi- ja perhekuvaus

Kuvaus sinun kotonasi tai miljöössä. Kuvausaika tarpeen mukaan n. 1-2h.

Sisältää n. 50 kpl kuvia digiversioina ja 10 x 15 kokoisia printtejä valittavaksesi 5 kpl. Lisäksi saat kuvauksestasi upean fiilistelyvideon.

400

Pariskuntakuvaus

Kuvaus sinun kotonasi tai miljöössä. Kuvausaika tarpeen mukaan n. 1 h. Tämä paketti soveltuu myös vihkipotretteihin lifestyle -tyylisesti, jolloin kuvausaika on 1 h, eikä sisällä puvun asettelua.

Sisältää n. 40 kpl kuvia digiversioina ja 10 x 15 kokoisia printtejä valittavaksesi 5 kpl. Lisäksi saat kuvistasi upean fiilistelyvideon.

350

Potretit (henkilö-, boudoir-, konfirmaatio-, tai valmistujaiskuvaus)

Kuvaus sinun kotonasi tai miljöössä. Kuvausaika tarpeen mukaan n. 1 h.

Sisältää n. 30 kpl kuvia digiversioina ja 10 x 15 kokoisia printtejä valittavaksesi 5 kpl. Lisäksi saat upean fiilistelyvideon.

300

Ajatuksissa kuitenkin pienempi kuvausapaketti? Lue alempaa minipaketista!

MINIKUVAUS

Jokaiseen kuvausaiheeseen hyödynnettävissä oleva minipaketti, jos toiveisssi on vain muutama rakas kuvamuisto!


Kuvausmaksu

Kuvaus jossakin käyttämässäni lokaatiossa. Pääset valitsemaan sen varauksen yhteydessä. Kuvausaika n. 20 min.

55€

Kuvatiedostot

Minipaketti sisältää kuvatiedostoja 1-5 kpl väliltä. Minimimäärä kuville on 1 kpl.

1-5 kpl

20€ / kpl

Etsitkö sitä oikeaa hääkuvaajaa vihkipotreteille taii koko päivän kestävälle dokumentaariselle hääkuvaukselle? Alta näet hinnaston hääkuville!

HINNASTO HÄÄKUVAUKSELLE

Vihkipotretit ja dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaariset hääkuvauspaketit 01, 02 ja 03, sisältävät suunnittelupalaverin yhteydessä 30 minuutin tutustumiskuvauksen ja pienen kuvagallerian digikuvatiedostoja, jotka sopivat käytettäväksi esimerkiksi save the date -kuvina.

Vihkipotretit

Sisältää 1-2 h kuvausajan, asiakkaan valitsemassa sisä- tai ulkomiljöössä, kuvauksen suunnittelun, puvun asettelun ja täyden gallerian digiversioina sekä upean fiilistelyvideon kuvistasi.

Koko galleria / 60+ kuvaa

500

01

Sisältää vihkiseremonian kuvauksen, 1-2 h kuvausajan vihkipotreteille ja täyden gallerian digiversioina sekä upean fiilistelyvideon kuvistasi.

Koko galleria / 200+ kuvaa

650€

02

Paketti sisältää vihkiseremonian kuvaamisen, hääjuhlan kuvaamisen, vihkipotretit ja täyden gallerian digiversioina sekä upean fiilistelyvideon kuvistasi.

Koko galleria / 450+ kuvaa

1000€

03

Paketti sisältää morsiamen/sulhasen valmistautumisen kuvaamisen, vihkiseremonian kuvaamisen, hääjuhlan kuvaamisen, vihkipotretit ja täyden gallerian digiversioina sekä upean fiilistelyvideon kuvistasi.

Koko galleria / 600+ kuvaa

1450€