TILAUS JA TOIMITUS


Toimitusehdot

Voimassa 26.10.2020 alkaen.


Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myydään Suomeen. Oikeus hintojen ja postikulujen muutoksiin pidätetään.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta, osoitteesta www.jennijoensuu.com. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauskohtaisesti, joten toimitusaika on aina 2-3 viikkoa. Tarvittaessa lyhyempää toimitusaikaa voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: info@jennijoensuu.com.


Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetetään 1-2 päivän kuluessa tilausvahvistus, tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.


Tilausvahvistuksesta ilmenevät seuraavat tiedot:


- Tilatut tuotteet
- Tilattujen tuotteiden mallikappaleet
- Tilauksen loppusumma


Maksutavat

Tilaus maksetaan tilausvahvistuksen hyväksymisen jälkeen toimitettavalla paperilaskulla.


Toimitusaika

Tuotteiden suunnittelu ja valmistus aloitetaan tilausvahvistuksen hyväksymisen jälkeen. Tuotteet valmistetaan tilausjärjestyksessä, ja postitetaan mahdollisimman pian valmistumisen jälkeen. Toimitusaikaa koskevista muutoksista ilmoitetaan aina erikseen.


Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, ja ne ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä. Tilaukset toimitetaan paketteina. Sopiva jakeluyhtiö valitaan tilauksen yhteydessä. Tilauksen noutamatta jättämisestä veloitetaan siitä aiheutuneet kulut.


Toimituksissa käytetään seuraavia toimitusmuotoja:


- Paketti - toimitus valittuun noutopisteesen tai pakettiautomaattiin (Smartpost)


Vaihto- ja palautusehdot

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta. Huomaathan, että kustomoituihin tuotteisiin ei päde 14 vrk:n palautusoikeus, sillä tuote on uniikki ja valmistettu tilaajaa varten. Mikäli tuote herättää kuitenkin kysymyksiä tai reklamoitavaa tai tuote on vioittunut, tulee siitä tehdä välittömästi kuvallinen ilmoitus sähköpostitse osoitteeseen: info@jennijoensuu,com. Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksessa, tulee siitä tehdä ilmoitus kuljettajalle. Vioittuneet tuotteet korvataan tilaajalle.


Muuta

Oikeus toimitusehtojen muutoksiin pidätetään. Tilaajan velvollisuus on tutustua voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksen hyväksymisen jälkeen tämä sitoutuu noudattamaan niitä.


REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Jenni Joensuu (Y-tunnus: 3001441-1)


Rekisteriasioita hoitava henkilö

Jenni Joensuu
Puhelin +358 405573034

Sähköposti info@jennijoensuu.com


Rekisterin nimi

Valokuvaaja Jenni Joensuu asiakasrekisteri


Peruste rekisterin olemassa ololle

Jäseniksi liittyneiden tai verkkokaupasta tilanneiden henkilöiden yhteystiedot.


Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on yhteystietojen arkistointi uutiskirjeen jakamista varten, tilausten käsittely ja asiakassuhteen hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Asiakkaan yhteystiedot voidaan poistaa rekisteristä erillisellä ilmoituksella. Ilmoitus tehdään sähköpostitse osoitteeseen info@jennijoensuu.com.


Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä sisältää asiakkaasta seuraavat tiedot:
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Postisoite
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Tiedot tilauksista


Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Yrityksen käyttämät palveluntarjoajat voivat nähdä rekisterin, mutta tietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.


Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisteri sijaitsee salasanasuojauksen takana.